Niin se tämäkin harmaa viikko on lopuillaan. Normaalit kuviot ja vähän päälle. Eilen tehtiin keikka eläinlääkärille, yhden koirulin anaalirauhanén oli puhjennut. Rutiinijuttu. Puhdistus ja lääkkeet. Uusi eläinlääkäri, ihan kiva.
Tänään kävin hammaslääkärillä. Mietin, että omassa kaupungissa lääkäripulaa yritetään ainakin helpottaa. Hammaslääkärini on kotoisin Virosta. Terveyskeskuksen vuodeosastolla on lääkäri ulkolainen, ehkä Virosta tai Venäjältä. Kuulin että kaupungin psykiatri on Virosta. Hammaslääkärini on huippu, koskaan ei kukaan ole osannut puuduttaa hammastani niin hyvin, eikä tämä ole vain yhden kerran kokemus. Muistakin näistä lääkäreistä olen kuullut vain hyvää.
Yritimme kysellä muutamiakin ystäviämme kylään sunnuntaiksi syömään, mutta ovat kaikki kovin kiireisiä, ei onnistunut. No, maistuu se hirvipaisti meillekkin. Eikähän tarvitse siivota niin paljon.'
Sytytin kynttilät palamaan, vähän valoa lisää. Taidan mennä myös laittamaan tuikut ulkolyhtyihin. On isännänkin kivampi tulla perjantai-iltaa viettämään.